Renovering

Henrik Kjærs Tømrer & Montage ApS tilbyder alle former for renovering af facade, huse og ejendomme. Vi sætter fokus på, at sænke din varmeudgift, forbedre udseendet og bedre udnyttelse af pladsen i din bolig ved alle renoveringer. Vi udfører renoveringer efter dine ønsker og behov.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 83 56 71 eller skrive en e-mail til henrikks8@hotmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Det er vigtigt at have en detaljeret plan for renoveringsprojektet, herunder tidsplaner, budgetter og ansvarlige entreprenører og leverandører. Dette kan kræve at rådføre sig med arkitekter, ingeniører og byggekonsulenter.

Det er vigtigt at have en realistisk plan for budgettet for renoveringen og at undersøge forskellige finansieringsmuligheder, såsom lån og tilskud.

Det er vigtigt at tage hensyn til ens personlige behov og ønsker for renoveringen og at overveje faktorer som funktionalitet, æstetik og energieffektivitet.

Det er vigtigt at overholde de gældende bygningsregler og -krav for at sikre, at renoveringen er sikkert og lovligt. Dette kan kræve at undersøge og ansøge om de nødvendige tilladelser og at følge bestemte retningslinjer og standarder.

Få et uforpligtende tilbud