Vinduer og døre

​Henrik Kjærs Tømrer & Montage ApS har stor erfaring i udskiftning og vedligeholdelse af vinduer og døre.

Vi har stor erfaring i montering af træ, træ/alu og plast vinduer og døre i alle udformninger og mål.

​Skal du snart have skiftet dine vinduer ud, så kan vi vejlede dig i hvad den bedste løsning er for at opfylde dine ønsker og behov. Derudover har vi også fokus på de store energikrav der stilles til vinduer og døre. For at fremtidssikre dit hus og spare penge på varmeregningen anbefaler vi 3-lags glas.

​Vi kan naturligvis også renovere dine gamle vinduer ved at udskifte det gamle glas med nyt termoglas og nye glaslister. Så har du næsten et nyt vindue igen.

Vi er certificerede forhandlere af vinduer og døre i høj kvalitet fra Outrup Vinduer og Døre.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 83 56 71 eller skrive en e-mail til henrikks8@hotmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Der er forskellige typer vinduer og døre, såsom træ, aluminium eller vinyl, og det er vigtigt at finde den type, der passer bedst til dit hjem og budget.

Det er vigtigt at tage præcise målinger af det område, hvor vinduer og døre skal monteres, for at sikre en korrekt pasform og en effektiv installation.

At vælge vinduer og døre, der er energieffektive, kan hjælpe med at reducere energiforbruget og -omkostningerne i dit hjem. Det er vigtigt at kigge efter energimærkninger og at vælge materialer og designs, der er designet til at være energieffektive.

At vælge sikkerhedsvinduer og -døre kan bidrage til at beskytte dit hjem mod indbrud og andre trusler. Det er vigtigt at overveje faktorer som låsesystemer og styrke af materialerne.

Få et uforpligtende tilbud