Tilbygninger

Er huset blevet for lille til jeres behov? Vi kan hjælpe med løsninger når det gælder tilbygning af alle former. Vi ser både på de funktionelle behov og udseendet af tilbygningen.

Vi har erfaring med tilbygninger i form af tilbygning til hus, overdækkede terrasse med blomsterespalier, tagetage med hems til børnene eller den kombinerede garage og værksted.

Vi har styr på bygningsreglementerne (nyest er fra 2008, BR18), hvor mulighederne for tilbygning er blevet endnu bedre. Det er blandt andet blevet tilladt at bygge på en større del af grunden, og udhuse må nu være op til 2,5 meter i højden.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 83 56 71 eller skrive en e-mail til henrikks8@hotmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Det er vigtigt at have en detaljeret plan for tilbygningsprojektet, herunder tidsplaner, budgetter og ansvarlige entreprenører og leverandører. Dette kan kræve at rådføre sig med arkitekter, ingeniører og byggekonsulenter.

Det er vigtigt at have en realistisk plan for budgettet for tilbygningen og at undersøge forskellige finansieringsmuligheder, såsom lån og tilskud.

Det er vigtigt at tage hensyn til ens personlige behov og ønsker for tilbygningen og at overveje faktorer som funktionalitet, æstetik og energieffektivitet.

Det er vigtigt at overholde de gældende bygningsregler og -krav for at sikre, at tilbygningen er sikkert og lovligt. Dette kan kræve at undersøge og ansøge om de nødvendige tilladelser og at følge bestemte retningslinjer og standarder.

Få et uforpligtende tilbud