Tag og tagpap

​Henrik Kjærs Tømrer & Montage ApS har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

​Med jævne mellemrum er det nødvendigt at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. 

​Vi tilbyder også at brænde tagpap på.

​Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os for at høre mere om pris på dit projekt, eller hvis du har andre spørgsmål. Du kan ringe på vores telefon +45 20 83 56 71 eller skrive en e-mail til henrikks8@hotmail.com.

Vi kommer gerne forbi og ser på dit hus og dets muligheder, inden vi kommer med et uforpligtende tilbud på din opgave

Det er vigtigt at undersøge taget regelmæssigt for tegn på skader eller slid, såsom lækager, skader på tagbelægningen eller ødelagte tagrender.

At tage forebyggende foranstaltninger, såsom at installere tagrender og downspouts, kan hjælpe med at beskytte taget mod yderligere skader og slid.

Visse typer af tagreparationer og vedligeholdelse kan kræve faglig bistand, såsom udskiftning af tagbelægning, reparation af tagkonstruktionen eller installation af isolering.

At foretage regelmæssig vedligeholdelse af taget, såsom rengøring af tagrender og fjernelse af mos og alger, kan hjælpe med at forlænge tagets levetid og forhindre skader.

Tagreparation eller vedligeholdelse kan kræve tid og forberedelse, og det er vigtigt at planlægge arbejdet på en måde, der minimerer disruption og støj. Dette kan kræve at kommunikere med naboerne og at tage hensyn til eventuelle lokale restriktioner og regler.

Få et uforpligtende tilbud